НОВИЙ РІК

/Files/images/golovna/Screenshot_7.png Новий рік – це свято чудес . Всі діти з нетерпінням чекають цього дня, коли до них завітає чарівна новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки.

Сьогодні протягом дня в Пустовітській гімназії панував передноворічний настрій.Діти та вчителі отримали масу задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили спритність у конкурсах.

Дід Мороз подарував усім учням подарунки. За солодощі для найменших учасників навчально-виховного процесу хочемо подякувати Миронівській міській раді. Також висловлюємо подяку ТОВ "ПУСТОВІТИ" за солодкі подарунки для всіх учнів гімназії.

/Files/images/1/Screenshot_6.png

Тож щиро вітаємо всіх з прийдешнім Новим роком !

Бажаємо, щоб новий рік був щедрим на цікаві плани та творчі успіхи.

Зичимо, щоб у новому році у Ваших серцях горів вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.

/Files/images/1/Screenshot_10.png

Нехай ці зимові свята будуть щедрими на любов і доброту, взаєморозуміння і повагу. А новорічна зірка запалить у серцях вогонь віри, надії і впевненості у здійсненні найзаповітніших бажань.

Кiлькiсть переглядiв: 19

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.