ДОПОМОГА ШКОЛІ ВІД СІМ'Ї ДАНИЛЕНКІВ!!!

Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі: хто на віки збудував прекрасні архітектурні споруди, хто створив чудові художні полотна, хто був покликаний навчати і виховувати, а хто своєю повсякденною працею, звичайною і водночас такою потрібною, вносив свій вклад у швидкоплинний потік життя. І всі ці люди в усі часи творили добро — добро для кожного, добро для всіх, добро для народу.

У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає.

Не секрет, що кожен шкільний колектив впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі . Багато років поспіль Комунальний заклад Пустовітська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів пишається дружбою й співпрацею з ректором Білоцерківського національного аграрного університету та депутатом Київської обласної ради Даниленком Анатолієм Степановичем. Коли школі необхідна допомога, ми звертались до Анатолія Степановича і він нам завжди допомагав. Лише протягом останніх двох - трьох років на прохання адміністрації школи пробито свердловину для забезпечення школи водою, замінено в окремих класах вікна на пластикові, надаються новорічні призи та подарунки дітям тощо.А нещодавно звернулись з проханням допомогти замінити вікна в класі, де будуть навчатись в цьому році першокласники. Нам на допомогу прийшла Шуст Олена Анатоліївна, дочка Анатолія Степановича. Вона особисто приїхала в школу, привітно й доброзичливо поспілкувалась з присутніми, ознайомилась з нашою проблемою й пообіцяла вирішити її. І ось тільки пройшов обіцяний термін - два тижні- й вікна вже замінено. Вельмишанована наша, миронівська, родина Даниленків , сподіваємося, що наша співпраця й добрі товариські стосунки триватимуть, а нові проекти та плани реалізуються в майбутньому.

Учнівський, батьківський та педагогічний колективи школи висловлюють щиру подяку за вашу підтримку й допомогу школі. Від усього серця бажаємо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за вашу натхненну і самовіддану працю, за вашу непохитну віру в майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за ваше розуміння, підтримку й за часточку душі, подаровану нам!

/Files/images/вікно.jpg

/Files/images/вікно 1.jpg

Адміністрація Пустовітської ЗОШ І-ІІІ ст.

Кiлькiсть переглядiв: 17

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.