ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЛІКВІДАТОРІВ ЧАЕС!!!

14 грудня в Україні відзначається «День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС».

Події понад 20-річної давності ніколи не зітруться з пам’яті ні сучасних, ні наступних поколінь. Ця катастрофа є болем для всієї України. І тепер не лише 26 квітня , а і в грудні вже стало доброю традицією вшановувати пам’ять тих, хто пожертвував своїм життям, захищаючи нас від атомного лиха. Пустовітчани також брали участь в ліквідації наслідків найбільшої екологічної аварії ХХ століття, відроджували до нового життя обпалену радіацією землю.

Тож традиційно у Пустовітській школі старшокласники мали нагоду згадати про ці події. Вчитель фізики Ганжа Я.О. підготувала і провела змістовний захід «Мужність і біль Чорнобиля ». Учні переглянули презентацію «Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам'ять...» та фрагменти кінофільму « Чорнобиль ». Бібліотекар школи Півненко Л.П. підготувала тематичну виставку «Біль Чорнобиля».

Ми висловлюємо щирі слова подяки всім ліквідаторам за їх мужність, героїзм і самовіддачу. Наша повага і шана – тим, хто щодня бореться із страшними хворобами, викликаними катастрофою.

/Files/images/ч1.jpg /Files/images/ч2.jpg /Files/images/ч3.jpg /Files/images/ч4.jpg /Files/images/ч5.jpg /Files/images/ч6.jpg /Files/images/ч7.jpg /Files/images/ч9.jpg /Files/images/ч10.jpg

Адміністрація Пустовітської ЗОШ І-ІІІ ст.

Кiлькiсть переглядiв: 28

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.