XVII зліт творчообдарованої молоді Миронівщини «Ми майбутнє твоє, Україно!»

XVII зліт творчообдарованої молоді Миронівщини «Ми майбутнє твоє, Україно!»

15 грудня 2017 року в районному будинку культури відбувся сімнадцятий зліт творчообдарованої молоді Миронівщини «Ми майбутнє твоє, Україно!».

В заході прийняли участь перший заступник голови Миронівської районної державної адміністрації Костянтин Жданов, начальник відділу освіти райдержадміністрації Володимир Нечипоренко, начальник відділу культури, молоді та спорту адміністрації Василь Цимбал, директори та учні загальноосвітніх навчальних закладів Миронівського району, вихованці Миронівського центру дитячої та юнацької творчості, школи мистецтв, жителі та гості міста. Серед представників учнівської молоді району була також і група учнів нашого навчального закладу - переможці та призери конкурсів та олімпіад.

Захід розпочався з привітального слова Костянтина Жданова, який підсумував великий об’єм роботи, виконаний в напрямку виховання і всебічного розвитку підростаючого покоління, створення належних умов для гармонійного формування особистості дитини.

В рамках даного заходу порадували гостей своїми солов’їними голосами та неймовірно веселими і запальними танцями вихованці Миронівського центру дитячої та юнацької творчості та школи мистецтв.

ЗДШ з вих. роб. Л.П.Мироненко

Кiлькiсть переглядiв: 44

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.