Тиждень енергозбереження

Тиждень енергозбереження

На виконання наказу про проведення у закладах району Тижня енергоефективності, електробезпеки та безпечного використання газу у побуті, з метою активізації інформаційно-роз’яснювальної роботи, спрямованої на формування у суспільстві свідомого ставлення до енергоефективності, використання відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива, з 20 по 24 листопада у школі був проведений Тиждень енергофективності та енергозбереження.

20 листопада працівники Миронівського РС ГУ ДСНС України у Київській області провели бесіду для учнів та викладачів. Зверталась велика увага щодо дотримання ППБ в навчальному закладі, вдома, при виявлені ВНП. А для наймолодших учнів крім листівок були вручені розмальовки для закріплення даної інформації. Випускникам пропонувалося до вступу у навчальні заклади ДСНС. Учениці 9 класу Яцикович Анні вручено грамоту за І місце у районному Всеукраїнському дитячому конкурсі на протипожежну безпеку (кер. В.В.Господарисько).

У школі проведені тематичні уроки, бесіди, години спілкування на тему«Збереження енергії – справа кожного громадянина», «Проблематика та актуальність енергозбереження в Україні», «Природні джерела енергії», «Світова енергетична криза», «Енергозбереження в побуті. Правила користування електроприладами»(вчитель основ здоров′я Миронченко О.М., трудового навчання Мироненко Л.П., класні керівники).

Також відбулася виставка малюнків на тему«Збережемо електроенергію, воду, тепло» (Господарисько В.В.)

Крім того, було організовано перегляд мультфільмів та відеороликів про збереження електроенергії.

ЗДШ з вих. роб. Л.П.Мироненко

20 листопада працівники Миронівського РС ГУ ДСНС України у Київській області провели

Бесіда проводилась як для учнів та викладачів навчального закладу. Зверталась велика увага щодо дотримання ППБ в навчальному закладі, вдома, при виявлені ВНП та правила поведінки на водоймах. А для наймолодших учнів крім листівок були вручені розмальовки для закріплення даної інформації. Випускникам навчального закладу пропонувалося до вступу у навчальні заклади ДСНС.

Кiлькiсть переглядiв: 56

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.