Тиждень початкових класів

Тиждень початкової школи

В Пустовітській загальноосвітній школі I-III ступенів стало вже доброю традицією проводити предметні тижні. Ось і для учнів початкової школи вчителі організували Тиждень початкових класів, який проходив в листопаді. У ці дні плідно та згуртовано працювали вчителі, учні та батьки.

Робота під час проведення Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей. У рамках Тижня початкових класів було проведено ряд заходів, які підпорядковувалися тематиці кожного дня.

Розпочався Тиждень змістовною та яскравою виставкою дитячих робіт, учасниками якої стали учні 1-4 класів.

Олефіренко А.В. організувала для учнів 1 класу книжкову виставку «Улюблені казки» та провела вікторину «Мандри до казки». Учні зацікавлено переглядали уривки з казок, відомих мультфільмів, відгадували казкових героїв. Діти поринули в казковий світ Добра, Справедливості та Любові.

Вчитель ГПД Господарисько В.В. провела майстер-клас по виготовленню об′ємної новорічної іграшки «Сніговичок». Учні з великим задоволенням відгадували загадки про зиму та розгадували кросворди, виготовляли новорічні іграшки з підручних матеріалів. На перервах ці роботи переглядали з великою цікавістю всі учні школи, вчителі, батьки.

Пізнавальним для учнів 1 класу став урок з математики проведений вчителем Колісник Р.В. Під час проведення уроку учні разом з учителем завітали у лісову школу, де вчителем була «Мудра Сова». Разом з лісовими звірятами учні розв’язували приклади на додавання і віднімання та порівнювали числа в межах 10, ознайомились з поняттям «задача».

Класний керівник 4 класу Чоповська О.М. провела для учнів початкових класів шоу-вікторину на тему: «Правила дорожнього руху». Між собою змагалися дві команди «Водії» та «Пішоходи». Учні відгадували загадки на тематику вуличного руху, грали в рольові ігри.

Не менш цікавим та захоплюючим стало для учнів свято (вчитель Чернявська А.М.) з літературного читання з використанням ігрових та інноваційних технологій на тему: «Мандрівка країною знань», в ході якого всі учні розв’язували творчі завдання, ребуси, писали графічні диктанти, ділилися своїми враженнями.

Закінчився тиждень початкової школи спортивним святом «Веселі старти», яке організувала і провела Кієнко К.М. У ході свята проведено конкурси рухливих ігор, спортивні вікторини. Змагалися дві команди: «Козачата» та «Барвінчата». Перемогу виборола команда «Козачата» та була нагороджена почесною грамотою.

Потік позитивної енергії не міг не зарядити радістю та ентузіазмом і учасників, і глядачів.

Продемонструвавши свою роботу під час проведення відкритих уроків та виховних заходів, учителі початкових класів ще раз довели, що вони є справжніми фахівцями своєї справи, а учні школи – талановиті, розумні, активні і допитливі.

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.